Επικοινωνία

Συχνές Ερωτήσεις

Παρακαλούμε διαβάστε παρακάτω τις συχνές ερωτήσεις πριν στείλετε ένα μήνυμα.

Που μπορώ να μάθω αναλυτικές πληροφορίες για το γκονγκ και τις θεραπευτικές του ιδιότητες;

Μπορείτε να μάθετε “τα πάντα” για το γκονγκ στην κεντρική ιστοσελίδα του οργανισμού μας, www.gonglove.org

Ποιες μέθοδοι πληρωμών γίνονται αποδεκτές;

Μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό μας λογαριασμό στη Eurobank – Δίκτυο ΤΤ ή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω VivaPayments και Paypal εφόσον μας το ζητήσετε. Αποθαρρύνουμε πλήρως τη χρήση πιστωτικών καρτών ως μέσο χρηματικού δανεισμού.

Πόσο χρόνο χρειάζεται μια παραγγελία για να ολοκληρωθεί;

Αν η καταβολή της συνδρομής σας γίνει με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας κανονικά, η παραγγελία ολοκληρώνεται άμεσα. Αν κάνετε κατάθεση της συνδρομής, η παραγγελία σας ολοκληρώνετα με την εμφάνιση του ποσού της συνδρομής στον τραπεζικό μας λογαριασμό και την ταυτοποίησή της με τον συνδρομητή.

Πόσο ασφαλείς είναι οι συναλλαγές στην ιστοσελίδα σας; Είναι τα στοιχεία μου προστατευμένα;

Οι συναλλαγές με κάρτα εκτελούνται στο ασφαλές περιβάλλον του Viva Payments και του Paypal. Όλα τα στοιχεία σας είναι ασφαλή. Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε για την ασφάλεια των συναλλαγών εδώ.

Τι ακριβώς συμβαίνει μετά από μια παραγγελία;

Ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής επιβεβαιώνεται η καταβολή του ποσού της συνδρομής. Αν υπάρχουν δώρα με τη συνδρομή εντός 24 ωρών δρομολογείται η αποστολή τους ή ανάλογα με το τι περιλαμβάνει και προβλέπει η συγκεκριμένη συνδρομή, αποστέλλονται οι κωδικοί συμμετοχών σε εκδηλώσεις κλπ.

Λαμβάνω απόδειξη για τις συνδρομές που καταβάλλω;

Ναι, η απόδειξη εκδίδεται ηλεκτρονικά από το σύστημα των συνδρομών, είναι πάντα διαθέσιμη στο αρχείο σας, και σας αποστέλεται και με e-mail όταν επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας.

Έδρα – Εργαστήριο | Διεύθυνση Αλληλογραφίας : Ζακύνθου 9 (παράλληλη της Δελφών) , Πλατεία Γρ. Λαμπράκη, Αιγάλεω, Σταθμός Μετρό Αγία Μαρίνα. Τ.Κ. 122 43.

+30-211-4059522 (Τηλεφωνητής)

Τηλέφωνο Ανάγκης +30-6907361674, Ιάσονας Βολάκης

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ